Magazin 'Gerekiyorsa soyunurum'

'Gerekiyorsa soyunurum'

Paylaş
'Gerekiyorsa soyunurum'

Senden Bana Kalan adlı sinema filmi önümüzdeki hafta vizyona girecek olan Neslihan Atagül tek hedefinin adamakıllı bir oyuncu olmak olduğunu ve kamera önünde kural tanımadığını söyledi

Güzel oyuncu Neslihan Atagül kamera önünde kural tanımadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Atagül, “Şu anda bir dizi projesi yok… Biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum. Şu anda ‘Senden Bana Kalan’ adlı sinema filmim var. ”Gerçekten dizi ile sinema arasında çok fazla fark var. Dizi daha çok fazla ticari bir şey. Dizilerimiz 90 dakika olduğundan dolayı her hafta bir sinema filmi yapıyoruz esasen” diyerek dizlerin 90 dakika olmasına göndermede bulundu. “Kendisiniz bir hedef koydunuz mu?” sorusuna genç oyuncu,” Benim sadece tek hedefim vardı şimdiye kadar; o da oyuncu olmaktı. Ama adam akıllı oyuncu olmak “Türkan Şoray kuralları Türkiye’nin acı bir gerçeği. Ben senaryo iyiyse ve soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Kural tanımam çünkü oyuncuyum. Ayrıca öyle çok şey sansürleniyor ki zaten.”

Haberin Devamı

Bu arada sevgilisi Kadir Doğulu ile sürekli ayrıldıklarına yönelik çıkan haberlere alakalı “Erkekler böyle bir şeyler isterler. “Biz bir erkek erkeğe biraz takılalım” derler. Bizimki de öyle bir şey oldu. Yazın onlar erkek erkeğe takıldılar, biz de kız kıza takıldık sonrada hep beraber takıldık mesela bundan hiç kimsenin haberi yok. Biz çıkan bu tür haberlere oturup gülüyoruz. Her şey çok fazla güzel gidiyor. Biz ayrılmadık” diye konuştu.

Sözcü