Osman Şenher Geri dönüş maçı
HABERİ PAYLAŞ

Geri dönüş maçı

Galatasaray; Manisaspor, Bursaspor ve İstanbul Belediye maçlarında akıl almaz şekilde puanlar kaybetti. Ve bir türlü lider olamadı. Dün gece Antalya’da karşılaşmanın “zor” geçeceği belliydi. Hele maça adeta 2-0 mağlup başlamak Galatasaray’a ecel terleri döktürdü. Bir de buna Antalyaspor’un 3 topunun direkten döndüğünü eklersek, Cim Bom için iyi şeyler söylememiz mümkün değil. Ancak unutmayalım futbol bu! Kitleler belki de futbolu bunun için çok seviyor.

Sevabıyla günahıyla dün gece Keita, Elano ve Kewell, Galatasaray’a haftalar sonra galibiyet hediye ettiler. Antalyaspor’un eti budu belli! Sadece Cim Bom’dan gönderilen Necati Ateş ve Orhan Ak, takımlarını ayakta tutmaya uğraşıyor. Bilhassa Necati, büyük futbolcu. Keşke Galatasaray’dan gönderilmeseydi. Bunun haricinde Kırmızı-Beyazlı oyuncular koşup didiniyor, ama Galatasaray’ın kalitesi çok üst seviyelerde. Elano yavaş yavaş “Geliyorum” diyor. Antalyaspor karşısında bunun sinyallerini verdi. Keita, Galatasaray’ın vazgeçilmezi. Haftalardır teknik direktör Frank Rijkaard bu futbolcuyu nasıl yedek oturttu, aklım almıyor.

Haberin Devamı

Biraz daha ileriye gideyim, Keita olmazsa Galatasaray’ın gol bulması bile zor,u bu açık. Forvetin yükü bir tek Arda’ya kalıyor, dün gece olduğu gibi. Arda da iyi marke edilince bu sefer takım gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor. Caner’i çok beğendim, Mehmet Topal’da bir ilerleme var. Nonda her hafta geri gidiyor, Galatasaray yönetimi, Schalke’li Halil Altıntop ve Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferini bitirmek üzereymiş. Bu gerçekleşirse ikinci yarıda yine Galatasaray golcü takım hüviyetine geri döner.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder