Türkiye (Son Dakika) Geri geri gelen kamyonun altında kaldı

Geri geri gelen kamyonun altında kaldı

Paylaş
Geri geri gelen kamyonun altında kaldı

Bağcılar 100. Yıl Mahallesi'nde evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki Muhammet Ali Ateşli, geri geri gelen bir kamyonetin altında kalarak can verdi

Olay saat 16.30 sıralarında 100. Yıl Mahallesi 48’inci Sokak’ta meydana geldi. Evinin önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan 5 yaşındaki Muhammet Ali Ateşli, sokağa giren ve ev eşyası satan bir firmaya ait olduğu öğrenilen kapalı kasa kamyonetin geri geri manevra yapması sonucu aracın altında kaldı. Küçük Muhammet Ali, tekerleklerin altında kalarak yaşamını yitirdi. Kamyonetin sürücüsü ise kazanın ardından olay yerinden kaçtı. İsmi öğrenilemeyen kamyonet sürücüsü, daha sonra Bağcılar 100. Yıl Kemalpaşa Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu.

Haberin Devamı

AİLE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından evlerinin önünde 5 yaşındaki oğullarının cansız bedeniyle karşılaşan aile sinir krizleri geçirdi. Kazanın meydana geldiği sokakta çorap atölyesi olan Cemal Aşılıoğlu adlı görgü tanığı, "Ben atölyedeydim. Kamyonet yokuş yukarı çıkıyordu. Sonra tekrar geri geri gelmiş. Birden kadınların çığlık seslerini duydum. Kamyonetin yanına geldiğimde çocuğun cansız bedenini gördüm. Kamyonet çocuğun üstünden geçmiş" dedi. Olay yerine gelen polisler, kazanın olduğu sokağa güvenlik şeridi çekti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin delil toplama çalışmasının ardından, Muhammet Ali’nin cansız bedeni otopsi için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.