Gündem Gerilim filmi gibi

Gerilim filmi gibi

Paylaş
Gerilim filmi gibi

Bir intiharın altından Türkiye'den Amerika ve Kanada'ya uzanan, içinde aşkın, ihanetin ve cinayetin olduğu gerilim filmlerine benzeyen bir hikâye çıktı

EŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Amerika New York’ta polis 10 Mayıs’ta demir çelik fabrikası yakınlarında çürümüş bir kadın cesedi buldu. Cesedin 28 Temmuz 2009’dan beri kayıp olan Amerikalı Winsome Angela Perez’e ait olduğu anlaşıldı.

Polis kadının kocası olan ve o fabrikada çalışan Rıza Coşa’yı (29) aramaya başladı. Rıza Coşa’nın izi Kanada’da bulundu.

SEVGİLİSİ HALEN KAYIP

Rıza Coşa’nın, Kanada Toronto’da Hatice Çorbacıoğlu (33) ile birlikte olduğu belirlendi. Rıza Coşa, evli olduğunu saklamış ve Hatice Çorbacıoğlu’na nikah sözü vermişti.

Evinde bulunamayan Hatice Çorbacıoğlu’nun Haziran 2009’da Rıza Coşa ile evlenmek için New York’a gittiği ve bir daha kendisinden haber alınamadığı ortaya çıktı.

UÇAK BİLETİ ALMIŞLAR

Polis, Rıza Coşa ile Hatice Çorbacıoğlu’nun Türkiye’ye gitmek için New York’taki Türk elçiliğinde pasaportlarını yenilettiklerini ve uçak bileti aldıklarını belirledi.

Uçuş kayıtlarında Rıza Coşa’nın 30 Temmuz 2009’da tek başına Türkiye’ye gittiği ortaya çıktı. Polis Hatice Çorbacıoğlu’nun otomobilini havaalanında buldu.

GERİDE BİR NOT BIRAKTI

New York polisi, Rıza Coşa’nın eşinden sonra sevgilisini de öldürdüğü şüphesiyle Türk polisiyle temasa geçti.

Bu arada Rıza Coşa, Sivas’ta bir inşaatın 9’uncu katından atlayıp intihar etmiş, geride de “Kanada’daki sevgilim beni terk edince yaşamın anlamı kalmadı” diye not bırakmıştı.

2