Spor Gezer'e büyük öfke

Gezer'e büyük öfke

Paylaş
Gezer'e büyük öfke

Galatasaray-Bursaspor maçının hakemi Bünyamin Gezer'in verdiği kararlar çok tartışıldı

SAĞLAM'DAN İTİRAZ

Haberin Devamı

73. dakikada Galatasaray’dan Neill’i ve 74. dakikada Bursasporlu Zapotocny’yi ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atan Gezer’e iki takım taraftarı da büyük tepki gösterdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Zapo’nun atıldığı pozisyon sonrası çizgi kenarına kadar gelerek Gezer’e itirazda bulundu. İki takım oyuncuları da hakeme sık sık serzenişte bulundu.

KAPALIDAN ARDAYA TAVIR

Fenerbahçe derbisinin ardından oynanan maçlarda protesto edilen Galatasaraylı futbolcular, Bursaspor karşılaşmasıyla birlikte taraftarıyla barıştı.

Manisa deplasmanında taraftarların çağrısına cevap vermeyip, küskün olduğunu belli eden kaptan Arda, Ali Sami Yen’de ise yeni açık tribündeki taraftarlara kadar giderek sevgi gösterilerine karşılık verdi. Genç yıldızı kapalı tribünün çağırmaması ise dikkati çekti.

Haberin Devamı

SERVET KADRODA YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Servet’i 18 kişilik kadroya almadı. Hollandalı hoca stoperde sol bek Hakan Balta’yı oynattı. Bu arada maç öncesi olaylar çıktı.

Bursasporlu taraftarları taşıyan otobüs Galatasaraylı taraftarların bulunduğu yerden geçerken, Sarı-Kırmızılı taraftarlar otobüse taşlı saldırıda bulundu. Polis taraftarlara cop kullanarak müdahale ederken, taraftarlar da polise taş ve bira şişesi attı. Çıkan olaylarda bazı taraftarlar yaralandı.