Gündem Gezi Parkı gözaltılarında flaş gelişme!

Gezi Parkı gözaltılarında flaş gelişme!

Paylaş
Gezi Parkı gözaltılarında flaş gelişme!

Gezi Parkı gözaltılarından 4'ü tutuklama istemiyle, 4'ü adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. 25 kişi serbest bırakıldı. Serbest kalanlar sevenlerine sarılıp hasret giderdi

Gezi Parkı olayları nedeniyle üç gün önce gözaltına alınan ve bugün savcılık tarafndan serbest bırakılan 21 kişi adliye kapısında büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Serbest kalanlar sevenlerine sarılıp hasret giderdi.

Haberin Devamı

Gezi Parkı olaylarına yönelik geçtiğimiz salı günü gözaltına alınan 29 kişi bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmişti. Savcılık sorguları tamamlanan şüphelilerden 4’ü tutuklama istemiyle, 4’ü adli kontrol talebiyle mahkemeye sevkedildi. 21 kişi serbest bırakılmıştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren adliye kapısında bekleyen gözaltına alınanların yakınları, serbest bırakılma kararı üzerine büyük bir sevinç yaşadı.

'SUÇLU DEĞİLİZ, HERKES GÖRDÜ'

Kimi mutluluğu alkışlayarak kimi de sloganlar atarak gösterdi. Kalabalık daha sonra serbest kalanları karşılamak için C Blok’un çıkış kapısına toplandı. Serbest kalıp dışarı çıkanları kapı önünde aileleri, yakınları ve sevenleri kucakladı. Bazı vatandaşların gözyaşına boğulduğu görüldü.

Haberin Devamı

Serbest kaldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Deniz Özçelik, "Suçlu olmadığımızı söylüyorduk. Bunu da herkes görmüş oldu" dedi.

Mustafa ÖZDABAK-Elvan EZBER İSTANBUL, (DHA)