Yaşam GHETTO'da hafta boyu eğlence

GHETTO'da hafta boyu eğlence

Paylaş
GHETTO'da hafta boyu eğlence

İstanbul gece hayatının önemli adreslerinden GHETTO'da eğlence hafta boyu sürüyor

Bant Dergisi’nin Converse sponsorluğunda organize ettiği City Star Nights By Converse konser serisinin 23 Mart Çarşamba akşamı GHETTO’da gerçekleşecek bu etkinliğinde, yazdığı şarkı sözleri ve müzik sahnesi içerisinde benimsediği muhalif tavrıyla geçtiğimiz yirmi yılın en önemli müzik ikonları arasında yerini alan efsane Lydia Lunch ile Londralı blues punk üçlüsü Gallon Drunk’ın ortaklığı Big Sexy Noise’un muhteşem performansını izleme fırsatımız olacak.

Haberin Devamı

Perşembe gecesi sahne alacak olan Babayani; insanın çocukluk, gençlik ve olgunluk çağlarından yola çıkarak, hayatı ve bizi olduğu gibi ve evrensel dille anlatabilmenin yolunu bir albüm yapmakta bulur… Sazı da sözü de fazla dolandırmaz. Vokalde Serdar Erdoğan, ritim gitar ve geri vokallerde Suat Aktar, bas gitarda Arif Ortakmaç ve davulda Korhan Ogan’dan oluşan Babayani, şu üç günlük dünyanın getirdikleri ve götürdükleri; kaybolmuş değerler, insanlık onuru, fikir özgürlüğü, eşitlik gibi söylemlerden dem vurur.

Cuma akşamı ise GHETTO'da dans pisti alev alacak . Berlin underground müzik sahnesinden seslenen sıradışı müzisyenler Charm Music & GHETTO işbirliği ve Radyo Eksen’in katkılarıyla GHETTO’dalar. Sıcakkanlı beat’ler, ruha işleyen vokaller, gerçeküstü görseller ve büyüleyici şarkılar eşliğinde kendinizi müziğin ritmine bırakacaksınız….The “Burn, Baby, Burn” Tour'da, Khan, Kid Congo Powers, Alexander Hacke & Danielle de Picciotto, Chris Hughes, Julee Cruise konukları coşturacak ünlü DJ'ler.

Haberin Devamı

Cumartesi gecesi ise, GHETTO takviminin en vazgeçilmez programı, bir klasik, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, sizi neşeli ve hayat dolu insanların dünyasına davet ediyor. Devamlı olarak yenilenen hareketli repertuvarıyla latin müzik ve dans severlerin heyecanla beklediği programda latin müziğinin sevilen parçalarının yorumlanmasına ek olarak, bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu’na ait olan Türkçe latin parçalar da yer alıyor. Latin müziği ve dans etmeyi seviyorsanız bu konser tam size göre.