Ekonomi Gidemediğiniz konserin bileti yanmasın!

Gidemediğiniz konserin bileti yanmasın!

Paylaş
Gidemediğiniz konserin bileti yanmasın!

Yaz ayları aynı zamanda etkinlik ayları anlamına geliyor. Beğendiğiniz bir etkinliğe bilet aldınız, fakat çeşitli nedenlerle gidemediniz. Peki, ödediğiniz para yanacak mı? İşte bu noktada ‘Etkinlik Katılım Sigortası’ imdadınıza yetişiyor. Şartlarınız uyuyorsa ödediğiniz biletin ücretini geri alabiliyorsunuz

Yaz deyince insanın aklına önce güneş, ardından da tatil gelir. Tatilde en çok takip ettiğimiz konuların başında ise etkinlikler geliyor. Belki dünyaca ünlü bir sirk grubu, bulunduğunuz şehirde bir defalığına gösteri yapacak. Belki de canlı olarak dinlemek istediğiniz bir sanatçı, bulunduğunuz şehirde konser verecek. Bu tip farklı bir etkinlik için epeyce bir para ödeyip zarzor bilet aldınız. Gelin görün ki o çok istediğiniz etkinliğe kendinizden kaynaklanan nedenlerden dolayı gidemediniz. Ya hastalandınız, ya da çok önemli bir işiniz çıktı. İşte bu noktada Etkinlik Katılım Sigortası ödediğiniz bilet parasının yanmasını önlüyor.

Haberin Devamı

SİGORTA POLİÇESİ E-POSTA İLE GİDİYOR

Etkinlik Katılım Sigortası, organizasyon şirketlerinin web sitelerinden etkinlik bileti satın alan müşterilerin belirli teminat şartları altında etkinliğe katılamaması durumunda, bilet bedeli tutarındaki zararını teminat altına alıyor. Bilet alan kullanıcıya e-posta ile sigorta poliçesi hükmündeki sertifika, poliçe genel ve özel şartları ve bilgilendirme formu iletilerek sigorta işlemi tamamlanıyor. Etkinlik Katılım Sigortası, müzik, sahne sanatları, aile eğlencesi ve eğitim kategorilerindeki etkinlikler itibari ile gerçek kişilere yapılan bilet satışları için sağlanıyor.

HANGİ KOŞULLARDA GEÇİYOR?

- Adına bilet alınan kişinin 1. ve 2. dereceden kan bağına sahip yakınlarının vefatı.  Kişinin etkinlik gününde devam eden ciddi bir yaralanmasının ya da hastalığının olması.

Haberin Devamı

- Kişinin etkinlik gününde bir mahkemeye tanık olarak çağrılması.

- Etkinlik günü ve etkinliğin başladığı saate kadar kişiye ait veya kişiye tahsis edilen ya da kiralanan aracın çalınması veya aracın bir kaza sonucu trafiğe çıkamayacak derecede hasara uğraması.

- Kişinin etkinlik günü etkinliğe katılmak için kendisine ait olan veya kendisine tahsis edilen aracı kullanırken gerçekleşen kaza veya alternatif