Magazin Gigi Hadid ilham kaynağını açıkladı

Gigi Hadid ilham kaynağını açıkladı

Paylaş
Gigi Hadid ilham kaynağını açıkladı

Dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid, kız kardeşi Bella'nın kendisi için "ilham kaynağı" olduğunu söyleyerek kardeşini övdü.

Gigi Hadid, kendisi gibi modellik yapan kız kardeşi için önemli bir gün olan 21. yaş gününü kutlamak için Instagram hesabını kullandı. Gigi Hadid, kız kardeşini sonsuza dek havalı bir kardeş olduğunu ve onunla çok gurur duyduğunu açıkladı.

Gigi'nin Bella Hadid'ı şişe ile beslerkenki küçüklük fotoğrafını paylaşan ünlü model fotoğraf ile birlikte şunları yazdı:



"21. doğum günün kutlu olsun benim melek kardeşim Bella Hadid! Seni ne kadar sevdiğimi açıklayacak bir kelime yok. Biliyorsun, seni ilk günden beri dünyadaki tehlikelerden korumaya çalışıyordum ve 21 yıl sonra benim esin kaynağım oldun.


Rapçi Drake, Bella Hadid’in 21’inci yaş günü için kesenin ağzını açtı!


Sen her zaman kendi yolunda yürüdün ve beni çok gururlandın. Sevecen, nazik, azimli ve sonsuza dek havalı duruyorsun. Herkesle empati kurma ve her zaman sevme gibi özelliklere sahipsin ve bunu yaparken çok sayıda insanı mutlu ediyorsun! Bu geceyi kutlamak için çok heyecanlıyım. Senin şerefine Bella Kai Kai. Seni seviyorum benim küçük kardeşim."

Haberin Devamı