Spor Giovanni kapışması

Giovanni kapışması

Paylaş
Giovanni kapışması

Galatasaray'ın, devre arasında İngiliz ekibi Tottenham'dan kiralık olarak transfer ettiği Giovani dos Santos için Fenerbahçe de pusuda

Ligin son 3 haftasına girilirken şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı bu dönemde transferde de hareketli günler yaşanıyor. Dün maraton.com.tr’de yer alan bir haber gündeme bomba gibi düştü.

Galatasaray’ın, devre arasında İngiliz ekibi Tottenham’dan kiralık olarak kadroya dahil ettiği Giovani dos Santos’un bonservisini almak için harekete geçtiği, Fenerbahçe’nin de bu oyuncunun peşinde olduğu ileri sürüldü.

Sarı-kırmızılı takıma geldiği ilk günlerde performansıyla hayal kırıklığı yaratan, ancak daha sonra toparlanan Meksikalı yıldızın takımda kalmasını isteyen Galatasaray’ın, bu hafta içinde İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor.

Görüşmede Galatasaray'ın, Tottenham’a 5 milyon Euro teklif edeceği kaydedildi. Fenerbahçe de bu toplantıdan çıkacak sonucu merakla bekliyor.

Galatasaray ile Tottenham’ın anlaşamaması halinde devreye girecek olan Kanarya’nın, 5 milyon Euro'luk rakamın üzerine çıkmayı planladığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı