Spor 'Girin lan içeri şerefsizler'

'Girin lan içeri şerefsizler'

Paylaş
'Girin lan içeri şerefsizler'

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maç sonrasında futbolcuları fena haşladı..

Şampiyonluğun kaçmasının ardından çok üzgün bir şekilde soyunma odasına giden Yıldırım’ın futbolcuların koridordaki ufak televizyonlarda Bursa’nın şampiyonluk görüntülerini izlediklerini görünce, “Girin lan içeri.. Bir de Bursa’nın şampiyonluğunu iziliyorsunuz, şerefsizler” dediği ve küfür ettiği öğrenildi.

KÜFÜR TEPKİSİ

Başkan ayrıca ilk yarı sonunda koridorda karşılaştığı Şenol Güneş’e de “Egemen’e söyle oyuncularıma küfür etmesin. Yoksa ona da küfür ederler” dedi.

GÜNEŞ: DAUM'UN HATASI ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ

F.Bahçe, Kadıköy’de 18. şampiyonluğunu kutlamaya hazırlanırken, ezeli rakibiyle berabere kalarak sarı-lacivertlilerin bütün planları alt üst eden

Trabzonspor da kupanın kaçmasına teknik direktör Christoph Daum’un tercihlerinin neden olduğu görüşünde. Bordo-Mavililerde 1996’da kendilerini şampiyonluktan eden F.Bahçe ile arasındaki hesabı 14 yıl sonra kapatan teknik direktör Şenol Güneş ile yardımcısı Ünal Karaman’ın maç sonrası aralarında yaptıkları değerlendirmede “Daum, Gökhan Ünal ve Semih Şentürk’ü oyuna alıp Güiza’yı çıkarsaydı durum hiç böyle olmazdı.

Biz deplasmanda fark yerdik, F.Bahçe de rahat şampiyon olurdu. Sarı-lacivertlilerin şampiyonluğu, Daum’un yaptığı hatalardan ötürü gitti” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

SELÇUK, DAUM'UN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ


Trabzon maçının son 10 dakikası.. Gökhan Ünal ve Semih kenarda bekler ama Daum oyuncu değişikliği emrini vermez.. Ve buna sinirlenen Selçuk Şahin “Oyuncu değiştirsene be, ne bekliyorsun” diyerek hocasının üzerine yürür..

Haberin Devamı

Vatan