Magazin Gişede James Bond'u sollayan Özcan Deniz: Özür dileriz

Gişede James Bond'u sollayan Özcan Deniz: Özür dileriz

Paylaş
Gişede James Bond'u sollayan Özcan Deniz: Özür dileriz

Bursa'da, hem yönetip hem de başrolünde oynadığı 'Evim Sensin'in galasına katılan Özcan Deniz, filminin Türkiye'de gişelerde çekimlerinin bir bölümü ülkemizde yapılan ve sinema tarihinin en uzun soluklu serisi olan James Bond'un son filmi Skyfall'ı geçmesini "Özür dileriz" sözleriyle yorumladı

Yönetmenliğini üstlendiği ikinci filmi ’Evim Sensin’de eski sevgilisi Fahriye Evcen’le kamera karşısına geçen Özcan Deniz, Bursa Kent Meydanı AVM’deki Avşar Sinemalarında yapılan gala öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aşkın herkesin hayatında yaşadığı ortak duygu olduğunu vurgulayan Deniz, "İki filmim de aşk üzerine oldu.

Haberin Devamı

Tesadüf denk geldi. Ancak bundan sonraki filmlerim başka birlikte başka duyguları da içerebilir" dedi. Filminin senaryosunun kendisine ait olmadığını yalnızca uyarlama yaptığını belirten Deniz, "Kasımda Aşk Başkadır, Kore uyarlaması bir film. Bizimde filmlerimizi başka ülkeler uyarlama yapabiliyor. Kore, Japonya Çin, ve Türkiye, hikaye anlamında zengin ülkeler. Bunda abartılacak bir durum yok. Bizler de temelini bozmadan uyarlıyor ve oynuyoruz. Bu dünyada normal karşılanan bir durum" diye konuştu.

Galaya katılmayan eski sevgilisi ve başrol oyuncusu Fahriye Evcen’le ilgili soruları yanıtsız bırakan Deniz, "Fahriye Evcen, filmin sahibi ve başrol oyuncusu. Filme en az bizim kadar önem ve değer veriyor. Diğer konuya gelince iş başka aşk başka" dedi. Deniz, "Evim Sensin" filminin gişedeki başarısını, çekimlerinin bir bölümü Türkiye’de yapılan ve sinema tarihinin en uzun soluklu serisi olan James Bond’un son filmi Skyfall’ı geçmesiyle ilgili soruya karşılık gülümseyerek "Özür dileriz" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

DHA