Gündem Gişede kararsız kalınca...

Gişede kararsız kalınca...

Paylaş
Gişede kararsız kalınca...

Hangi perona gireceğine karar veremeyen sürücü, bariyerlere böyle çarptı

TEM'in Edirne gişelerinden çıkmak isteyen bir sürücü, gireceği peron konusunda kararsızlık gösterince beton bariyerlerine çarptı. Hızını düşüremeyen aracın çarpması güvenlik kameralarına da yansıdı.

Görüntü kayıtlarına göre kaza, saat 10.01'de TEM'in Edirne çıkış gişelerinde meydana geldi. Beraberindeki 3 kişi ile birlikte İstanbul yönünden Edirne'ye gelen 33 yaşındaki Sema Aydoğdu, TEM çıkış gişelerine geldiği sırada, gireceği gişeyi karıştırıp hızını kesmeyince ortada kaldı ve otomobil 2 numaralı peronun beton bariyerlerine hızla çarptı.

HAFİF SIYRIKLA ATLATTILAR

Otoyol çıkış kameralarının görüntülediği kaza ardından otomobil hurda yığınına döndü. Kaza ardından sürücü Sema Aydoğdu ile ön koltukta oturan annesi 65 yaşındaki Sabiha Aydoğdu, arka koltukta oturan 46 yaşındaki Dudu Müftüoğlu ile kızı 25 yaşındaki Hilal Müftüoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü ve annesini hayatını takılı olan emniyet kemeri ve açılan hava yastığı kurtardı.

Kazayı gören gişe görelileri hemen polis ve sağlık ekipleri haberlerine haber verdi. Karayolları ekipleri, motor kımından çıkan dumanları fark edince hemen otomobildekileri dışarıya çıkardı. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri de yapılan ilk müdahale ardından yaralıları ambulansla Trkaya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Sema Aydoğdu'nun bacağında kırık olduğu, diğer yaralıların ayakta tedavi edildiği belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Fırat KESKİNKILIÇ/EDİRNE, (DHA)

Haberin Devamı