Dünya Gittiği otelden seks yapılmayan oda istedi

Gittiği otelden seks yapılmayan oda istedi

Paylaş
Gittiği otelden seks yapılmayan oda istedi

Amerika'da yaşanan ilginç olayda adı açıklanmayan otel yetkilileri kendilerine gelen isteği böyle değerlendirdi

Oteller çiftler için genellikle hasta sonu romantik tatil alternatifi ya da ilişkilerinde yenilik arayanlar için ideal mekan olarak bilinir. Ancak Amerika'da yaşanan bir olay, bu önyargıyı yerle bir etti.

Adı açıklanmayan bir adam, hafta sonu için kız arkadaşıyla romantik bir tatil planladı, ancak onun farklı bir düşüncesi vardı.

Rezervasyon yaptığı sırada otel yetkililerine ilettiği not internete düşünce kısa sürede çok konuşulan konular arasına girdi. Mirror'da yer alan habere göre notta şu ifadeler yer alıyordu:

"Kız arkadaşımla seks yapmama konusunda ciddi bir anlaşma yaptık, bu yüzden onun rahat hissetmesi için bize ayırdığınız odaya, görünecek bir şekilde, odanın 'seks yapılmayan' (sigara içilmeyen gibi) olduğu notunu bırakırsanız sevinirim.

Otel yetkilileri gizemli adamın bu isteğini yerine getirdi, hatta bu işe çok şaşıran ve adını açıklamayan bir çalışan, odaya koyulan notun fotoğrafını çekip internette yayınladı.


Bu da Viagra oteli


Odaya bırakılan notta şu ifadeler yer alıyor: Bu odada seks yapmak kesinlikle yasaktır. Hiçbir cinsel birleşme kabul edilemez. Duyarlılığınız için teşekkür eder, iyi sarılmalar dileriz



Otelden seks yapılmayan oda isteyen adamın bu hareketi sosyal medyayı da ikiye böldü: Bir kısım bu düşünceyi bir 'saygı göstergesi' olarak görürken, bir diğer kesim saçma ve anlamsız olduğu yorumunu yaptı.

Haberin Devamı