Gündem Gizem ile Sinem 10 gün sonra bulundu

Gizem ile Sinem 10 gün sonra bulundu

Paylaş
Gizem ile Sinem 10 gün sonra bulundu

Gizem ile Sinem 10 gün sonra bulundu

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak üzere evden ayrılan ve geri dönmeyen 16 yaşındaki Sinem Ö. ile 13 yaşındaki Gizem A., 10 gün sonra arkadaşlarının evinde bulundu.

Haberin Devamı

Manavgat'a bağlı Ilıca Beldesi'nde aynı apartmanda oturan Manavgat Şelale Lisesi'nden terk Sinem Ö. ile Mehmet Ali Karamancı İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Gizem A., geçen 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak için ilçe merkezine gideceklerini söyleyerek evden ayrılmış, ancak geri dönmemişlerdi. 10 gündür kayıp olan Gizem ile Sinem’i bulmak için jandarma ve emniyet güçleri seferber olmuştu.

JANDARMADAN MÜJDELİ HABER

Kızlarının kaçırıldığından şüphelenen acılı iki aileye, dün gece jandarmadan müjdeli haber geldi. Jandarma ve emniyet güçleri aldıkları istihbarat doğrultusunda Sinem ve Gizem'in, Manavgat'ın Bayır Mahallesi’nde kız arkadaşlarının evinde kaldıklarını saptadı. Dün gece eve giden polis, kızları alarak ailelerine teslim etti.

Haberin Devamı

10 gün boyunca Manavgat’ta sokak sokak elinde kayıp ilanıyla kızını arayan Gizem’in babası D.A., kızına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. 10 gündür yemeden içmeden, uyumadan sağ salim kızlarının dönmesini beklediklerini belirten baba D.A., şöyle dedi:

“Dün gece saat 24.00 civarında jandarmadan aradılar ve kızlarımızın bulunduğunu haber verdiler. O anda dünyalar benim oldu. Daha sonra kızlarımızı teslim aldık. Kızımın ve arkadaşının sağlık durumu iyi. Manavgat'a geldiklerinde paraları kalmadığı için bir kız arkadaşının evine gitmişler. Korktukları için haber verememişler. Olayla ilgili emniyet güçleri ve jandarmanın soruşturması devam ediyor. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin.”

Sinem Ö.'nın ailesi de kızlarının bulunmasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.

Kamil ATALAY/MANAVGAT (Antalya), (DHA)