Spor Gloria Hotels & Resorts'a iki ödül birden aldı

Gloria Hotels & Resorts'a iki ödül birden aldı

Paylaş
Gloria Hotels & Resorts'a iki ödül birden aldı

Ünlü Condé Nast Grubu tarafından yayınlanan online golf dergisi Golf World ilk kez Avrupa Kıtasındaki En İyi 100 Golf Otelini seçti. Ayrıca Gloria Hotels & Resorts' un bulunduğu Belek en iyi beşinci destinasyon seçildi. Gloria Golf Resort ayrıca Londra'daki popüler Prestigious Star Awards 2016' da "Best Sporting Venue 2016" kategorisinde de ödül kazandı

Özaltın Holding Gloria Hotels & Resorts Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mutlu Sağsözlü, "İnovasyon doğrultusundaki çabalarımızda ve hizmet ve kaliteyle ilgili en yüksek beklentilerimizde bize destek veren bu iki ödül, bizi çok sevindirdi" dedi.

"Avrupa'nın birkaç muazzam Golf Resort'u ile aynı sırada duruyorduk ve Gloria'nın golfçüler ve aileleri için sunduğu imkânlar nedeniyle tercih edilmesi bizi çok mutlu etti.

Önümüzdeki aylarda ve yıllarda gelecek diğer konuklarımızı bekliyoruz" diyerek Gloria Hotels & Resorts Golf Direktörü David Clare düşüncelerini belirtti.

Condé Nast Medya Grubu' nun bir parçası olan ünlü online dergisi Golf World, modern Türk otel grubuna ait Antalya Belek'teki golf tesisini "iyi deliklere ve sağlam eğitim tesislerine sahip ideal golf destinasyonu" olarak tanımladı.

Gloria Golf Club iki adet 18 delikli golf alanı ve bir adet 9 delikli akademik golf alanı ile her seviyede golfçüye ilham veren ve Türkiye'nin en büyük golf tesisidir.

Ayrıca grubun otel ve diğer tesisleri dikkate değer olarak değerlendirildi ve 2015 yılında açılan Gloria Sports Arena "bu alanda Avrupa çapında pazar lideri" olarak isimlendirildi.

Gloria Sports Arena 50'yi aşkın spor türü ile ülkenin en büyük spor tesisidir.

16 Eylül 2016 tarihinde Londra' da düzenlenen Prestisgious Star Awards da Gloria Hotels & Resorts'un başarısını es geçmedi. "Best Sporting Venue" (en iyi sportif destinasyon) kategorisinde 5 yıldızlı Gloria Golf Resort İngiltere Goodwood ve Shangri-La Maldives' i geçerek birinciliği kazandı. Bu kategori özellikle spor alanında en yüksek uluslararası kriterlere ve özel spor etkinliklerine uygun olan tesisleri ödüllendiriyor.

Haberin Devamı