Spor Glowacki formasına kavuşuyor

Glowacki formasına kavuşuyor

Paylaş
Glowacki formasına kavuşuyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor'da, sakatlığı sona eren Glowacki, 4 hafta aradan sonra forma giyecek

Kayserispor maçı kadrosuna sakatlığı nedeniyle alınmayan Jaja’nın da zorlu maçta oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

Ligin ikinci haftasındaki Fenerbahçe maçında gol attıktan kısa bir süre sonra saha zeminine takılarak sakatlanan Polonyalı oyuncunun Beşiktaş maçında oynamasına engel tıbbi bir sorunun olmadığı bildirildi.

Kulüp sağlık kurulu başkanı İrfan Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Glowacki’nin sakatlığının düzeldiğini belirterek, "Glowacki’nin oynamasına engel tıbbi bir sorun yok.

Bu futbolcu her oyuncu da olabilecek sakatlık korkusunun üzerinden atması ve öz güveninin artmasıyla birlikte bu haftaki Beşiktaş maçına yetişecektir" dedi.

Kayserispor maçı kadrosuna alınmayan Jaja’nın son antrenmanda ayak bileğine darbe aldığını ve bunun hafif olduğunu ifade eden Coşkun, "Jaja’nın biraz ağrısı vardı, ondan kadroya alınmadı. Şimdi iyi, takımla çalışacak ve onun da oynamasına engel bir durum yok" diye konuştu.

Haberin Devamı