Bilim - Teknoloji Gmail gidiyor; o geliyor!
Paylaş
Gmail gidiyor; o geliyor!

Android için büyük planları olan Cyanogen, şimdi de hedefine Gmail uygulamasını aldı!

Android'i Google'dan ayırıp, geliştirmeye devam etmeyi planlayan Cyanogen, stok Google uygulamaları için alternatifler bulmaya başladı. Cyanogen OS 12 sürümü indirmeye sunulduğunda varsayılan eposta istemcisi olarak Boxer'ın eposta uygulamasını kullanacak.

Böylece Cyanogen kullacıları, popüler ROM geliştiricisinin şimdiye kadar sunduğu istemciden daha gelişmiş bir eposta çözümüne sahip olacaklar. Aynı zamanda Gmail'e olan ihtiyaç da azaltılmış olacak.

Boxer'ı kullanacak olan Cyanogen kullanıcıları için bazı ayrıcalıklar da var. Cyanogen'deki Boxer entegrasyonu, uygulamanın tüm premium işlevlerine sahip olacak. Yani Exchange desteği, çoklu hesap desteği ve hızlı cevap işlevi gibi premium sürüme özel özellikler, Cyanogen OS 12'yi yükleyenlerin hizmetinde olacak. Bunun yanında farklı hesapların eposta uyarıları için LED rengini seçmekten, mesajı sağa veya sola kaydırdığınızda ne olacağını belirlemeye, her şeyi çok detaylı bir biçimde kişiselleştirmeniz mümkün olacak.

Android'in daha açık bir sürümünü geliştirmek isteyen Cyanogen'in bu tür ortaklıklara ihtiyacı var. Boxer, bu doğrultuda atılmış önemli bir adım ve bu tür anlaşmaların devamını bekleyebiliriz.

Haberin Devamı

Resimlerle: Android cebiniz için en iyi 84 duvar kağıdı

Kaynak: CHIP Online