Sağlık Göbek eritmeye yardımcı basit egzersizler

Göbek eritmeye yardımcı basit egzersizler

Paylaş
Göbek eritmeye yardımcı basit egzersizler

Göbeğinizdeki fazla kilolardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Karın kaslarını çalıştıracak ve özellikle bu bölgedeki yağları eritmenizi sağlayacak egzersizlere bir göz atın…

Egzersiz 1

Haberin Devamı


Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Bedeninizin üst kısmı gergin olsun ve yavaşça öne doğru eğilin. Ardından vücudunuzu sağa ve sola doğru kıvırın. 4-8 kez arasında 2-3 sefer bu hareketleri tekrarlayın.


Egzersiz 2


Sırtüstü uzanın ve sağ ayağınızı yere, sol ayağınızı da sağ dizinizin üstüne koyun. Sol elinizi yere ayası yukarıya bakacak şekilde koyun. Sağ elinizi ensenize koyun. Yavaşça mekik çeker gibi sol dizinize doğru sağ omzunuzu götürün. Kalçanız kesinlikle yerden kalkmamalıdır. 2-3 sefer 4 kez olmak üzere bu egzersizi tekrarlayın.

Sıkı, pürüzsüz ve formda kalçalara kavuşmak hayal değil! İşte mucizenin diğer adı X-tra Gel Pro!


Egzersiz 3


Sırtüstü, dizlerinizi kırarak ayaklarınız yerde olacak şekilde uzanın. Kollarınızın bedeninizin yanında sabit dursun ve omuzlarınızdan dizlerinize doğru bükülün. Aynı şekilde bu egzersizi de tekrarlayın.

Haberin Devamı


Egzersiz 4


Sırtüstü uzanın ve dizlerinizi bükerek omuz açıklığında yerleştirin. Topuklarınızı kesinlikle yerden kaldırmayın. Ellerinizi başınızın arkasına koyun ve dirsekleriniz kulak hizasında havada olsun. Karın kaslarınızı sıkın ve sağ dirseği sol dize değdirmeye çalışın. Bu egzersizi tekrarlayarak devam ettirin ancak kendinizi fazla zorlamayın.


Egzersiz 5


Vücudunuzun bir tarafına yatın ve dirseğinizi omzunuzun altına gelecek şekilde kıvırın. Vücudunuzun gergin konumda olsun. Kalçanızı yerden mümkün olduğu kadar kaldırmaya çalışın ve geri bırakın. Aynı hareketi diğer tarafınızda da tekrar edin.

MİLLİYET