Magazin Göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam

Göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam

Paylaş
Göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam

Deniz Berdan, "Mayolarımda uzun silüetleri ve optimum güzellikte görüntüyü hedefledim" diyerek ekledi: Göğüs dekoltesinden oldum olası hoşlanmam!

Kendine has giyim tarzıyla cemiyet hayatının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Deniz Berdan; 'Junk' adlı giyim ve aksesuvar markasının ardından şimdi de mayo tasarlıyor.. 'Penti by Deniz Berdan' adlı bir koleksiyon hazırlayan Berdan; modaya dair görüşlerini Şamdan Plus dergisinden Selin Öksüz'e anlattı:

Haberin Devamı

TEKLİF ÇOK CAZİP GELDİ

İki sezondur Junk markası adı altında yeni fikirlerimizi uyguluyoruz. Son yaptığımız ve Harvey Nichols'da satışa çıkacak çalışmalarımızın içinde mayolar da yer alıyordu. Penti ile kişiselleştirerek kullandığımız çorap konularını konuşurken "Mayo yapar mısınız?" teklifi gelince, fikir cazip geldi.
Vücudun potansiyelini en iyi şekilde kullanarak, uzun silüetleri hedefledik ve optimum seviyede güzel görüntüyü sağlamaya çalıştık.
Markamız Junk'ın 'Leak' isimli 2011 Koleksiyonu'nu yönetmen Elias Merhige'in dünyanın kuruluşunu anlatan kült filmi 'Begotten'da; kanın simsiyah akan görüntülerinden esinlenerek hazırladık.

BEGÜM'LE ORTAK GİBİYİZ

Penti için yaptığımız mayoların, güneşlenme sonrası veya yanma iddiasında olmayan, vücudu güzel gösterebilecek görüntüde olmasını düşündük. Oldum olası göğüs dekoltesi görüntülerinden hoşlanmam. Bunu modellerimde de hissedebilmek mümkün.
Gelecek sezon için hazırladığımız koleksiyonda Junk markası yerine DB adını alarak devam ediyoruz. Kızım Begüm, Londra'da okuduğu için çalışmalarda yer alamıyor ancak biz birbirimizi adeta yıllarca birlikte çalışan iki ortak gibi tamamlayabiliyoruz.
Yakın zamanda hedefimiz; Beg (Begüm) Londra'da eğitimini tamamlayınca onunla birlikte çalışmak. Ben İstanbul'da çalışmalarımızı sürdürürken Beg, tasarımlarına Londra çıkışlı olarak devam edecek. Türkiye'den üretim ve iç piyasa ile onu desteklemek, gelecek üç yıllık planımızı oluşturuyor.

Haberin Devamı

11 YIL KENDİ DERGİLERİMİ YÖNETTİM

40 yıllık tekstilci bir anne ile gazeteci ve yayıncı bir babanın kızıyım. Öğrencilik yıllarımda, kendi çapımda koleksiyon denemelerim olmasına rağmen baba mesleği olan yayıncılık konularında ilerlemeyi tercih ettim.
Bu tercihi yapmamdaki en büyük nedenlerden biri; o dönem tasarımcı kimliği ile özgün tasarımlar yaratmak yerine yurt dışından modellere kalıp çıkarılarak koleksiyonlar yapılmasıydı. Yayıncılık alanında 11 yıl bağımsız olarak kendi dergilerimi yayınlayıp genel yayın yönetmenliği yaptım.

SABAH

Haberin Devamı