Siyaset Gökçek, Bülent Arınç'ı ayakta alkışladı
Paylaş
Gökçek, Bülent Arınç'ı ayakta alkışladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Arena'daki toplantıya girişinde, kapıda bekleyenlere otobüs üzerinden kısa bir konuşma yaptı. Konuşma yaparken Arınç da Davutoğlu'nun yanındaydı. Gökçek Twitter'dan 'partinin gurur abidelerini ayakta alkışladıklarını' yazdı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 7 Haziran seçimlerindeki adaylarını tanıtacağı Ankara Arena'daki toplantıya girişinde, kapıda bekleyenlere otobüs üzerinden kısa bir konuşma yaptı. Konuşma yaparken Arınç da Davutoğlu’nun yanındaydı. Daha önce benzer durumlarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de otobüs üzerinde yer alırken bu kez görülmemesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Başbakan Davutoğlu Ankara Arena’ya girişi öncesinde salon dışında bekleyen partililere seçim otobüsü üzerinden seslendi. Konuşma sırasında, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Davutoğlu'nun yanındaydı. Arınç salondaki konuşmaları da ön sıradan Davutoğlu’nun hemen yanından izledi.

Davutoğlu, ayrıca salonun içindeki konuşmasında da, aralarında Arınç'ın da olduğu Ak Parti kurucularına "ağabeylerimiz" diyerek, özel selam gönderdi.

Davutoğlu'nun toplantı salonuna girişinde, Ankara'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in olmaması ise dikkat çekti.

Salonda bulunan Gökçek Twitter hesabından toplantıyla ilgili fotoğraflar ve mesajlar paylaştı.

Gökçek tweetlerinden birinde, “3 dönemi bitirmiş olduğu için bu dönem milletvekili olamayan partimizin gurur abidelerine ayakta alkış tuttuk...” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arınç ve Gökçek arasında geçen ay yaşanan tartışmaya, Davutoğlu müdahil olmuş, her iki tarafla da ayrı ayrı konuşarak, gerginliğin arttırılmamasını istemişti.