Siyaset Gökçek'ten garip iddia
Paylaş
Gökçek'ten garip iddia

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili garip bir iddiada bulundu

Gökçek, bugün tv8 yayınlanan Erkan Tan ile Başkent’ten programına katıldı. Gündeme ilişkin bir çok konuda açıklama yapan Gökçek’in hedefinde yine CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı.

Haberin Devamı

Gökçek, “Gerçekten CHP uzmanıyım. Kılıçdaroğlu konusunda benim kadar bilgi sahibi olan başka biri olduğunu sanmıyorum. Ne Baykal ne Önder Sav kalmış. Parti Gürsel Tekin’in eline geçmiş vaziyette. Seçimden 6 ay sonra kendisi geçecek Genel Başkanlığa. Kılıçdaroğlu’na güle güle diyecek. Sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne aday olacak Kılıçdaroğlu. Gürsel Tekin’e de Baykal gibi oyun yaparlarsa bilemem tabii. Onun dışında Gürsel Tekin’i yıkmak mümkün değil. İl başkanlarının 39 tanesini aday yapmadılar. Aday olmak istiyorlardı; ama olmadı. İstifa ettiler.” diye konuştu.

“TEKİN’İN CHP’Sİ OLACAK”

“Eskisi Atatürk’ün CHP’si, yenisi Kılıçdaroğlu’nun CHP’si. Seçimden sonra da Tekin’in CHP’si olacak. Bu yeni CHP’nin eski CHP ile alakası yok. Dün bir TV kanalında izledim. Bursa İl Başkanını da atmışlar görevden. ‘Niye?’ diye soruyorlar, ‘Atatürkçü, halkçı olduğum için attılar’ diyor. Atatürk’ün CHP’si değil artık yeni CHP.

Haberin Devamı

“DEDİKLERİM ÇIKTI”

Listenin içerisinde bir yığın Ergenekoncu var, her türlü şey var. Eğer Tuncay Özkan CHP’ye girerse başkan odur dedim; ama benim tanıdığım Gürsel Tekin koymazdı ve bir CHP uzmanı olarak da dediklerim çıktı. Mecliste de bir Ergenekon yapılanması yaratmak istiyor olabilirler.”