Spor Gökdeniz liderliğe taşıdı

Gökdeniz liderliğe taşıdı

Paylaş
Gökdeniz liderliğe taşıdı

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda liderlik mücadelesi veren Rubin Kazan ve Inter, Rusya'da karşı karşıya geldi. Gökdeniz Karadenüz'in 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçı 3-0 kazanan Rubin, grubu lider olarak tamamlamayı garantiledi

Maçın henüz 2. dakikasında gelişen Rubin Kazan atağında Alan Kasaev, sol taraftan ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Inter savunmasının ters vuruşu direkten döndü ancak bu top, Gökdeniz Karadeniz'in önüne düştü. Gökdeniz'in vuruşunda, Rubin Kazan 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Mücadelenin ilk yarısı, Gökdeniz'in golüyle 1-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan konuk takım Inter, rakibinin üzerine beraberlik için yüklendi. Ancak bu golü son dakikalara kadar bulamayan İtalyan ekibi, 86'da ise ikinci golü kalesinde gördü.

Hızlı gelişen Rubin atağında savunmanın arkasına sarkan Salomon Rondon, savunmaya rağmen sol ayağıyla köşeye vurdu ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Venezuela'lı oyuncu, duraklama anlarında yine sahneye çıktı ve Gökdeniz'in asistiyle skoru 3-0 yaptı.

Ev sahibi Rubin Kazan, sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı ve 13 puanla H Grubu'nu lider olarak tamamlamayı garantiledi. Inter ise 10 puanda kaldı.

Ntvspor