Spor Gökhan Gönül 3 ay sonra dönüyor

Gökhan Gönül 3 ay sonra dönüyor

Paylaş
Gökhan Gönül 3 ay sonra dönüyor

Sezonun bitimiyle omuzundan ameliyat olan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Gökhan Gönül'ün rehabilitasyon süreci başladı

Ameliyat sonrası bir süre yoğun bakım ünitesinde kalan Gökhan Gönül, sabah saatlerinde özel odasına çıktı. Oyuncunun taburcu edildikten sonra normal tedavisini sürdüreceği bildirildi.

En kısa zamanda sağlığına kavuşup, sahalara dönmek istediğini kaydeden Gökhan Gönül, Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesine yaptığı açıklamada, "Doktorum çok başarılı bir ameliyat geçirdiğimi söyledi. 2-3 ay içerisinde takımla antrenmanlara çıkabileceğim. Bir ay sonra fizik tedavisine başlayacağım.

KAMPA 10 GÜN GEÇ KATILACAK

Yeni sezona hazır girmem için sezon başında yapılacak kampa katılmam çok önemli. Kampa yetişmek istiyorum, ama 5-10 gün gecikeceğim gibi görünüyor.

Bir futbolcunun sezon başı kampı sezonun tamamı için çok önemli. Ben de çalışmalarımı, antrenmanlarımı yapıp sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezon kaçan şampiyonluğa çok üzüldüklerini vurgulayan Gökhan Gönül, sarı-lacivertli taraftarlara mesaj göndererek, "Şampiyon olmamızı çok istiyorlardı.

Onlardan özür diliyorum. Çünkü onları çok üzdük. Ama şunu bilsinler ki biz de çok üzüldük. Gelecek sezon şampiyonluğu yaşamak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı