Spor Gökhan İnler'e servet teklif ettiler

Gökhan İnler'e servet teklif ettiler

Paylaş
Gökhan İnler'e servet teklif ettiler

İtalyan medyası, Gökhan İnler'e Juventus'un 3 yıllığına 15 milyon Euro önerdiğini ancak Fenerbahçe'nin 4 yıllığına 21 milyon Euro ile çok ciddi bir teklifte bulunduğunu iddia etti

Fenerbahçe için İtalya basınında transfer iddiaları güncelliğini koruyor. İtalya’nın sıkça takip edilen spor portalı Tuttomercato’nun yazarlarından Luca Marchetti’nin, İtalya’nın Skysport 24 kanalındaki bir programda kullandığı ifadelere göre, geçtiğimiz sezon Udinese’de forma giyen ve önümüzdeki yıl Juventus’a gitmesine tahmin edilen Gökhan İnler için, Fenerbahçe hala bir opsiyon olmaya devam ediyor.

Marchetti, katıldığı programda, “Gökhan İnler, Juventus’ta forma giymek istiyor ve şimdilik bu kulübe transferi muhtemel gözüküyor. Ancak öte yandan oyuncu için pusuda bekleyen bir kulüp var; o da Fenerbahçe.

Sarı-lacivertliler oyuncu için 21 milyon Euro’luk bir ücret sunmayı planlıyor ve bu, reddedilemez bir meblağ. Eğer böyle bir durum oluşursa, açık arttırma ortamına girmek Juventus’a uyan bir şey değil” ifadelerini kullandı.

‘KARARI MERAK KONUSU’

Öte yandan, İtalya basınının önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport da, F.Bahçe’nin Gökhan İnler’e ciddi bir teklifte bulunduğunu, normalde Juventus’un 15 milyon Euro’luk teklifine ‘evet’ diyen İnler’in, Fenerbahçe’nin 21 milyon Euro’luk teklif karşısında nasıl bir reaksiyon göstereceğinin merak konusu olduğunu yazdı.

Hatırlanacağı gibi Gökhan İnler 2004-05 sezonunda Fenerbahçe’nin kadrosunda yer almıştı. 18 Ağustos 2004’te Gökhan, Yalova’da oynanan hazırlık maçında 40. dakikada Luciano’nun yerine girmiş, Daum tarafından beğenilmeyince de gönderilmişti.

Bu arada transfer haberlerine bir yenisi de Fransa’dan geldi. Mercato365.com’un haberine göre, Saint-Etienne’nin ön liberosu Matuidi ile sarı-lacivertliler ilgileniyor. 2013’te sözleşmesi bitecek olan oyuncu Liverpool’un da takibinde.

Haberin Devamı