Spor Gökhan İnler'e teklif yağıyor

Gökhan İnler'e teklif yağıyor

Paylaş
Gökhan İnler'e teklif yağıyor

Udinese forması giyen Gökhan İnler'in takımından ayrılması beklenirken, en olası seçenek ise Napoli olarak dikkat çekiyor

Corriere dello Sport’un haberine göre Napoli, bir süredir ilgilendiği Gökhan İnler için pazarlıklara tekrar başlama niyetinde. Napoli kulübü yetkililerinin, Gökhan İnler’in futbolculuğu konusunda şüphe duymadığı ve oyuncunun karakter yapısının da kendileri için çok uygun olduğunu düşündükleri için bu oyuncunun transferini mutlaka gerçekleştirmek istedikleri yorumları yapılıyor.

INTER'İN DE GÖZÜ GÖKHAN'DA

Aynı zamanda İsviçre Milli Takımı’nda da görev yapan Gökhan İnler için kadro yapısında değişikliğe gitmesi beklenen İnter de istekli.

İnter’in olası bir hamlesine karşı Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis’in bir an önce harekete geçmesi ve Udinese Başkanı Giampaolo Pozzo ile pazarlık masasına oturması bekleniyor.

De Laurentiis, bu transferi öncelikli olarak Ocak ayı için bitirme niyetinde ancak Udinese’nin karşı çıkması halinde sezon sonu için de anlaşma zemini arayabilir.

GÖKHAN'IN TALİBİ ÇOK

Gökhan İnler’in menajeri Dino Lamberti ise konuyla ilgili olarak “Napoli’nin Gökhan İnler’le ilgilendiğini bir süredir biliyoruz. Napoli ciddi bir kulüp. Bizimle bir bağlantı kurmadılar ancak Udinese’yle görüşmüş olabilirler.

Ayrıca Arsenal, Liverpool ve Sevilla gibi başka kulüpler de oyuncuyla ilgileniyor ve bunları da kendisine ilettim. Gökhan büyük olasılıkla sezon sonunda takımdan ayrılacak, ancak bunun ara transferde gerçekleşmesi de mümkün ve Pozzo da bu durumun farkında” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı