Magazin Gökhan Keser ile Rüveyda Öksüz arasında evlilik krizi çıktı!

Gökhan Keser ile Rüveyda Öksüz arasında evlilik krizi çıktı!

Paylaş
Gökhan Keser ile Rüveyda Öksüz arasında evlilik krizi çıktı!

Popçu Gökhan Keser, üç yıldır Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz ile aşk yaşıyor fakat ikilinin aşkında evlilik krizi yaşandığı iddia edildi

İddiaya göre,üç yıldır birlikte olan çiftten tescilli güzel Rüveyda Öksüz, ilişkinin süresinin uzadığını ve evlenmek istediğini Gökhan Keser'e söyledi.

"Yaşım henüz çok genç. Kariyer hedeflerim var. Yakın zamanda böyle bir şey düşünmüyorum. Böyle devam edelim" yanıtını alınca da köprüleri attı.



Gökhan Keser ile Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz, 2015'te kısa süre sonra yayından kaldırılan 'Sen Benigizlice evlenen iki âşığı canlandırıyordu. Senaryo gereği romantik sahnelerde oynayan iki ismin sette başlayan yakınlığı, aşka dönüşmüştü.


Rüveyda Öksüz Gökhan Keser aşkı dolu dizgin


RÜVEYDA ÖKSÜZ KİMDİR?

24 Mayıs 1994'te İstanbul'da doğan Ruveyda Öksüz, Miss Turkey 2013'te birinci olmuştur. Aynı zamanda dizi yapımlarında boy göstermektedir.

Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay bilimleri öğrencisidir.

2013 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye güzeli seçildi ve Türkiye'yi Miss World 2013'te Endenozya'nın Bali Adası'nda yapılan yarışmada temsil etti. Fakat dereceye giremedi. 2013 yılından bugüne birçok defilede yer aldı.



2014 yılında Tayfun Güneyer'in yazıp yönettiği, Yusuf Çim ve İsmail Filiz ile birlikte başrolü paylaştığı Ezra dizisinde Gazzeli tıp öğrencisi Ezra karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı