Magazin Gökhan Keser'e Optimum'da sevgi seli

Gökhan Keser'e Optimum'da sevgi seli

Paylaş
Gökhan Keser'e Optimum'da sevgi seli

İzmirli yıldız Gökhan Keser, Optimum'da hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Genç sanatçı, İzmir Optimum'da imza günü etkinliğinde sevenleri ile hasret giderdi

Oyunculuk ve müzik kariyerindeki başarılı çalışmaları ile göz dolduran ve gençler arasında büyük bir hayran kitlesi oluşturan Gökhan Keser,hemşerileri ile Optimum Outlet’te bir araya geldi. Genç yıldızın etrafını çeviren binlerce hayranı imza ve fotoğraf için birbiriyle yarıştı.

Haberin Devamı

"Bazen", "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" , "Seninle Bozdum" ve "Hiç Vaktim Yok"şarkılarını da seslendiren genç şarkıcı, mini konserin ardından albümünü ve posterlerini imzalayarak hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Optimum’da düzenlenen imza gününde şarkıları, yakışıklılığı ve sempatik tavırlarıyla gönülleri bir kez daha fetheden Gökhan Keser, sevenleri ile tek tek ilgilendi. İmza gününden saatler önce etkinlik alanını dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gün yaşatan sanatçı, gençlerin coşkulu ilgisinin kendisini hem mutlu ettiğini hem de güç verdiğini dile getirdi.