Magazin Gökhan Türkmen, Şevkat Yerimdar 26. bölümde Esin'le klip çekecek

Gökhan Türkmen, Şevkat Yerimdar 26. bölümde Esin'le klip çekecek

Paylaş
Gökhan Türkmen, Şevkat Yerimdar 26. bölümde Esin'le klip çekecek

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı mahallede şans eseri karşılaşan Gökhan Türkmen ve Esin'in klip çekimi için bir araya geleceğini gösterdi

Şevkat Yerimdar son bölümde Burcu'nun diziye katılarak Şevkat'le yakınlaşması Esin tarafından tepki ile karşılanmıştı. Şevkat’in kendisini kıskandırmak için Burcu ile yakınlaştığını düşünen Esin, sahnelerin çekildiği esnada senaryoya müdahale etmeyi unutmadı.

İşte Şevkat Yerimdar dizisinde bu hafta meydana gelecek olayların tamamı ve gelecek bölümün tanıtım videosu…


ŞEVKAT YERİMDAR DİZİSİ 26. BÖLÜM ÖZETİ


Esin’in oyunculuğunun beğenilmesinin ardından kendisine gelen rol tekliflerinde artış sağlanacak. Mahalleye klip çekimi için gelen Gökhan Türkmen de lise yıllarından arkadaşı olan Esin’le şans eseri karşılaşacak. İkilinin eski yıllara ilişkin sohbet etmesi Şevkat’in kıskançlık yaşamasına neden olacak. Türkmen’in klip çekiminde kendisine eşlik etmesini istediği Esin bu teklifi geri çevirmeyecek. Klibin çekildiği esnada yönetmenin yanında bulunan Şevkat, Gökhan Türkmen ve Esin’in yakınlaştığı sahnelere müdahale edecek. Öte yandan borçları nedeniyle intihar girişiminde bulunmak isteyen Cuma da kendisini engellemek isteyen mahallelilere direnecek. Cuma’nın intihar edemeyeceğini düşünen çırağı ise ustasının aşağı atlamasını isteyince ortaya eğlenceli görüntüler çıkacak.

Yayıncı kuruluştan bu hafta yayınlanacak olan bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Selami’nin yeğeni kaçırılmıştır ve yüklü bir fidye istenmektedir. Tüm mahalle çocuğu kurtarmak için seferber olur. Şevkat’in ünü devam etmektedir. Sokaktaki kızların ilgisinden Esin çok mutlu değildir. Fakat Esin’in de Şevkat’e bu konuda büyük bir sürprizi vardır.



Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yapar. Herkes buna inanır ve Cuma’yı ikna etmek için ellerinden geleni yaparlar ama Cuma’nın foyası son dakika ortaya çıkar. Erkan kılığındaki İsmail ve Tezene düğün hazırlıklarına başlarlar. Gülperi ve Bozkır bu durumdan çok memnundur.


Şevkat Yerimdar 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen sevenleriyle buluştu

Haberin Devamı