Spor "Gökhan'ı bırakmayız"

"Gökhan'ı bırakmayız"

Paylaş
"Gökhan'ı bırakmayız"

"Gökhan'ı bırakmayız"

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, transferde Galatasaray’ın da istediği golcü oyuncuları Gökhan Ünal’ı şu an bırakmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Yener, transferde bütün yetkilerin teknik direktör Şenol Güneş’de olduğunu belirterek, "Gökhan Ünal konusunda da kararı Şenol hoca verir. Bundan sonra kalacak ve gidecek oyuncuları hocamız belirleyecek. Yapılacak transferler de ücret belirlemesi de dahil herşeyin yetkisi Şenol hocada olacak" dedi.

Güneş’in Gökhan’ı vermek gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ifade eden Yener, şöyle devam etti:
"İlerleyen dönemlerde ne olur, nasıl olur, şartlar neyi gösterir birşey demek zor. Şenol hoca, Gökhan’ı beğeniyor zaten. Özellikle bu devre arası kampında fizik olarak onu hazırlayarak yararlanma düşüncesi vardı. Zaten bizim forvette oyuncu eksiğimiz var. Şu anda Gökhan’ın transferi konusunda birşey söylemek zor."

Haberin Devamı

Gökhan’a Galatasaray’ın eskiden beri ilgisinin bulunduğunu anlatan Yener, "O dönemde Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Gökhan’ı Kayserispor’dan transfer ettiğimiz için başkanımız Sadri Şener’e kırılmıştı" diye konuştu.

Yener, eski kaptanları Fatih Tekke’nin transferinin ise Zenit Kulübü ile yapacakları görüşmelerden sonra belli olacağını ifade ederek, "Fatih’in transferinde sorun yok. Kulübünün tavrı önemli" dedi.