Spor Gökşen: Lincoln'ü geri çağıralım

Gökşen: Lincoln'ü geri çağıralım

Paylaş
Gökşen: Lincoln'ü geri çağıralım

Gökşen: Lincoln'ü geri çağıralım

Galatasaray eski futbol şubesi sorumlularından Fatih Gökşen, sarı-kırmızılı kulübün transfer yapıp macera arayacağına, Cassio Lincoln’ün geri çağrılmasını önerdi.

Haberin Devamı

Gökşen, bu dönemde yapılacak pahalı transferin takıma zarar getireceğini savunarak, "Bunun için dikkatli davranmak lazım. Takım içindeki dengeleri de düşünmek gerekir. Kumar oynayacağımıza Lincoln’ü devre arasına takıma kazandıralım" dedi.

Lincoln’ün bu yaşananlardan sonra burnunun sürtülmüş olarak geri dönebileceğini dile getiren eski yönetici Gökşen, "Huyunu suyunu bildiğimiz topçuyla iyi bir otoriteyle birlikte, hem Avrupa’da hem ligde daha iyi konuma geleceğini düşünüyorum. Macera arayıp başka futbolculara gideceğimize Lincoln’ü takıma geri kazandıralım. Çağırırsın dikkatini çekersin, ikazlarını yapıp, devre arasında iyi bir antrenmana tabii tutarsın. Hiç olmazsa yıl sonunda iyi bir paraya satma şansın olur. Bu benim kendi düşüncem" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fatih Gökşen, şu andaki takımın ne frikikten, ne de oyun kurucunun marifetleriyle gol atamadığını, Lincoln’ün bu sıkıntılara çözüm getirebileceğini anlatırken, teknik direktör Frank Rijkaard’ın da bu oyuncuya hayır demeyeceğini savundu.

"BEKLENTİLERDEN UZAK PERFORMANS"

Galatasaray’ın ilk devre değerlendirmesinde performansın beklentilerden uzak kaldığını savunan eski yönetici Gökşen, bu kadroyla ilk yarıyı açık ara birinci bitirmelerinin gerektiğini düşündüğünü vurguladı.

Fatih Gökşen, oynanan futboldan taraftarların da memnun olmadığını belirterek, "Bunu son maçın bitimindeki ıslık ve tezahüratlardan da anlıyoruz. İnsanlar maç bitinceye kadara büyük stres yaşadılar. İkinci yarıda yapılan bazı hataların yapılmaması gerekir" diyerek sözlerini tamamladı.