Gündem Gökte aranırken yatakta bulundu!

Gökte aranırken yatakta bulundu!

Paylaş
Gökte aranırken yatakta bulundu!

Adana'da aşk vaadiyle kişileri dolandırdığı iddiasıyla gıyabında 10 yıl hapis cezasıyla aranan 31 yaşındaki Tülay G., saklandığı annesinin evinde uyurken yakalandı

G. , devletin kendisine iş vermediğini belirterek, “Devlet bize iş versin, çalışalım. ‘Sabıkalıyım’ diye devlet beni suçluyor. Bir insanın adı çıkana kadar canı çıksın. Adalet, devlet utansın” dedi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, ‘aşk vaadiyle dolandırıcılık’ ve hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan ve ‘birden fazla kişiyle yağma’ suçlamasıyla 4 ayrı dosyadan gıyabında yargılanıp 10 yıl hapis cezası alan Tülay G.’nin, annesinin evinde saklandığı bilgisini aldı.

Polisler, sabaha karşı G.’nin saklandığı Atakent Mahallesi 2270 sokaktaki eve baskın düzenledi. Polisler tarafından uykuda yakalanan G., Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G., çıkışta kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere küfür etti.

G., polis otosuna bindiğinde ise gazetecilere suçsuz olduğunu söyleyip, “Hangi suçtan alındığımı bilmiyorum. Eskiden hırsızlık yapmıştım, bugün sabah uyurken polisler beni aldı. Adalet, devlet utansın. Devlet bize bir iş versin, çalışalım. Adımız çıkmış, sabıkalıyım diye devlet bize iş vermiyor. Hani nerede adalet? Yağma, hırsızlık yapmadım. Bir insanın adı çıkana kadar canı çıksın. Daha önceden sabıkalıyım diye, devlet bana, ‘Sen yaptın’ diyor, suçu bana atıyor. O zaman devlet beni bir işe soksun, ben de çalışayım. Her işi yaparım” dedi.

Haberin Devamı

G., sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

Tahsin ÜLKER/ ADANA, (DHA)