Spor 'Gol pozisyonuna girmekten bıkmayacağım'

'Gol pozisyonuna girmekten bıkmayacağım'

Paylaş
'Gol pozisyonuna girmekten bıkmayacağım'

Son haftaların sıkça eleştirilen Burak Yılmaz, Kopenhag maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. "Gol pozisyonuna girmekten bıkmayacağım, kaçırmaktan da..." diyen Burak, "Bana inanan taraftarları mahçup etmeyeceğim" dedi

3-1'lik galibiyeti değerlendiren Burak, "Bu akşam mükemmel bir oyun, mükemmel bir taraftar. Her şeyiyle hak edilmiş bir galibiyet, dozunda keyfini çıkaralım. Bu atmosferden çıkıp Kayserispor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü; ligi de elimizde tutmamız gerekiyor" dedi.

Kaçırdığı gol pozisyonlarının ardından tribünlerin sevgi gösterisi karşısında çok duygulandığını söyleyen milli oyuncu, "Çok duygulandım ve gururlandım, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gol pozisyonuna girmekten bıkmayacağım, kaçırmaktan da... Ama şans dönecek, atacağım. O zaman; önce kendimi sonra da bana inanan taraftarı mahçup etmeyeceğim. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Galatasaray'ın gruptaki şansıyla ilgili ise, "Grupta gözle görülür bir şansımız var, Allah izin verirse Kopenhag'ı deplasmanda da yenersek çok güzel bir atmosfere geçeceğiz ama önemli olan Kayserispor maçı" diye konuştu.

Sabri ve Eboue'nin birbirini aratmadığını söyleyen Burak, değişimin ardından uyum sorununu kısa sürede atlattıklarını söyledi.

Haberin Devamı