Spor Gol yağmuru!

Gol yağmuru!

Paylaş
Gol yağmuru!

Fenerbahçe duraklama dakikalarında aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekledi. Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor'un ardından Bursaspor karşısında 90+4. dakikada bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrılan Fenerbahçe, 3 puanı hanesine yazdırdı

Lider Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaştı.

Haberin Devamı

Maçın 20. dakikasında yediği golle ilk yarıyı yenik kapatan sarı-lacivertliler, 63. dakikada Pierre Webo ile eşitliği yakaladı.

83. dakikada ise sahneye Emenike çıktı ve takımını öne geçiren golü kaydetti.

Maçın uzatma dakikaları ise heyecan fırtınası şeklinde geçti.

Önce Bursaspor, Battala ile beraberliği yakaladı.

Maç bitti derken, Egemen Korkmaz sahneye çıktı ve skoru belirleyen golü attı: 3-2

MAÇTAN NOTLAR:

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, stadı doldurdu. Ligde 4 haftadır kaybetmeyen ve son 5 maçta kalesini gole kapatan Bursaspor ile 8 haftadır yenilgi yüzü görmeyen lider Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçtan saatler önce Atatürk Stadı'nı dolduran Bursasporlu taraftarlar, gösteri ve tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi.

Zorlu Bursa deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan Fenerbahçeli taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımlarını destekledi. Hakem Hüseyin Göçek'in yönettiği karşılaşmada, Bursaspor'da Ozan İpek ve Okan Deniz, Fenerbahçe'de ise Gökhan Gönül dışında eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılarda Pinto ve Sestak, sarı-lacivertilerde ise Holmen, Meireles, Yobo ve Kadlec, yabancı sınırlamasına takılan isimler oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe karşısına geçen hafta deplasmanda 1-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11 ile çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise geçen haftaki Gaziantepspor maçındaki ilk 11 tercihinde sadece bir değişiklik yaptı. Bekir İrtegün'ü kulübeye çeken Yanal, yerine Alves'e şans verdi.

KART SINIRINDA 4 OYUNCU

Bursaspor'da Civelli, Belluschi ve Murat Yıldırım, Fenerbahçe karşısında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Sivasspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak. Fenerbahçeli Alper Potuk da bu müsabakada sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

DAUM ESKİ TAKIMINA KARŞI


Spor Toto Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda başında bulunduğu Fenerbahçe ile son maçta Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran ve sonrasında sözleşmesi feshedilen Daum, 3 yıllık aranın ardından bu kez Bursaspor'un başında eski takımına karşı sahaya çıktı.

Haberin Devamı