Türkiye (Son Dakika) Gölette korkunç ölüm!

Gölette korkunç ölüm!

Paylaş
Gölette korkunç ölüm!

Adapazarı'nın Çaltıcak Mahallesi'nde 7 yaşındaki yeğeniyle birlikte gölette gezinti yaparken bindikleri kayık alabora olunca balık ağlarına dolanan Cemal Sezer ve yeğeni Muhammet Sezer boğularak öldü. Yaşadıkları evin yanındaki gölette can veren amca yeğenin akrabaları da olay yerinde sinir krizi geçirdi

Olay, Adapazarı Çaltıcak Mahallesi’nde bulunan Taşkısığı Göleti’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Cemal Sezer kardeşinin torunu olan 7 yaşındaki Muhammet Sezer ile birlikte gölette gezintiye çıktı.

Amca-yeğenin gezdiği tekne gölet içinde bir anda alabora olunca 7 yaşındaki Muhammet Sezer gölete düştü. Yeğenini kurtarmak için gölete atlayan Cemal Sezer, onunla birlikte gölette bulunan balık ağlarına takıldı. Bir süre çırpınan ancak ağlardan sıyrılmayı başaramayan Cemal Sezer ile 7 yaşındaki yeğeni Muhammet boğularak van verdi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Facia, amca ve yeğenin akrabaları onlardan haber alamayınca şüphelenerek Cemal Sezer ve Muhammet Sezer’i aramaya çıktıklar. Göletteki teknenin alabora olduğunu görünce, durum jandarma ekiplerine haber verildi.

Bunun üzerine gölete çok sayıda jandarma ve AFAD ekibi sevkedildi. Gölette bir süre arama yapan ekipler, 54 yaşındaki Cemal Sezer’in cesedine göletteki ağların içinde buldu.

Arama kurtarma ekipleri Cemal Sezer’in cesedini ağlarla birlikte kıyıya çıkardı. Cemal Sezer’in cesedi cenaze aracıyla Yenikent Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 7 Yaşındaki Muhammet Sezer’in cesedi ise akşam saatlerinde göletten çıkartıldı. Boğularak ölen amca-yeğenin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Aziz GÜVENER/ ADAPAZARI,(Sakarya),(DHA)

Haberin Devamı