Türkiye (Son Dakika) Bodrum'da iki gece kulübüne silahlı saldırı düzenleyen kişiler yakalandı

Bodrum'da iki gece kulübüne silahlı saldırı düzenleyen kişiler yakalandı

Paylaş
Bodrum'da iki gece kulübüne silahlı saldırı düzenleyen kişiler yakalandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi Göltürkbükü Mahallesi’nde iki işletmeyi basarak 1 kişiyi öldürdükleri, 4 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla aranan 3 kişi yakalandı

Göltürkbükü Mahallesi’nde geçen 30 Temmuz günü saat 03.00 sıralarında ellerinde tabanca, Çilek ve Sess Beach Club isimli işletmeleri basan iki kişi, komi 21 yaşındaki Furkan Say’ı öldürüp, 4 kişiyi de yaraladı.

ANKARA'DA YAKALANDILAR


Olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Jandarmanın takibi sonucu 2 şüpheli Ankara’da, kendilerine yardım ettiği iddia edilen 1 kişi de Antalya’da yakalandı.

Bodrum’a getirlen şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.



Saldırı anı kameraya böyle yansımıştı

ÜNLÜ SUNUCUNUN EŞİ DE YARALANMIŞTI

Saldırıda yaralananlardan biri de sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho'ydu. Sırtına saplanıp, kaburga kemiğini kırarak derisinin altında kalan kurşun, ameliyatla çıkarılmıştı.

OLAYIN GEÇMİŞİ


Muğla’nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi’nde 30 Temmuz’da ünlü şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 1 kişi ölürken, 4 kişi yaralanmıştı.

Gerçekleştirilen saldırıda vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sess Beach Club’ta komi 18 yaşındaki Furkan Say, garson 28 yaşındaki Nesibi Günenç ile Çilek Beach Club’ta garson olarak çalışan 29 yaşındaki Yasin Kaya ile 2 müşteri yaralanmıştı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)


Bodrum'da iki gece kulübüne silahlı saldırı


Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho ameliyattan çıktı

Haberin Devamı