Advertorial Gomax kalitesiyle fark yaratıyor
Sponsorlu

Gomax kalitesiyle fark yaratıyor


Paylaş
Gomax kalitesiyle fark yaratıyor

Cem Motor bünyesinde, 31 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile yurtiçinde her geçen yıl büyüyerek bisiklet sektörüne yön veren firmalardan olan Gomax Bisiklet,  yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da piyasaya hâkim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Müşterilerine kaliteyi ucuza alma imkânı sağlayan marka, Türkiye’de ve dünyada marka bilinirliliğini ve güvenirliliğini en üst düzeye çıkartmayı hedefliyor.

20 bin metrekare kapalı alanda ve 90 çalışanı ile bisiklet üretimi gerçekleştiren Gomax Bisiklet, günlük 1000 adet, yıllık 300 bin adedi aşan üretim kapasitesine sahip. Bisiklet üretiminin % 50’sini başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Hollanda, Yunanistan, Ürdün, Tunus, Cezayir, Suudi Arabistan ve Kıbrıs’a ihraç eden markanın öncelikli hedefi müşteri beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık verebilmek. Müşteri memnuniyetine de büyük önem veren Gomax Bisiklet, ürünlerine satış sonrası da sahip çıkarak müşterilerinin her zaman yanında oluyor.

Bünyesindeki deneyimli ve yetenekli personelleriyle kaliteden ödün vermeden üretim gerçekleştiren firma, sektördeki gelişmeleri de yakından takip ederek yurt içinde ve yurt dışında her geçen gün pazar payını arttırıyor.

*Bu bir ilandır.