Gündem Gömleği hayatını kurtardı

Gömleği hayatını kurtardı

Paylaş
Gömleği hayatını kurtardı

Gömleği hayatını kurtardı

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, manzara seyretmek isterken uçuruma düşen 51 yaşındaki Seyfullah Salman, gömleğinin çalılara takılması sonucu ölümden döndü. Yaralanan Salman, düştüğü yerden çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Marmaris’te esnaflık yapan Seyfullah Salman, bugün saat 02.00 sıralarında manzara seyretmek için İçmeler Beldesi’ndeki Aşıklar Tepesi’ne gitti. Bir süre otomobilde içki içip, manzarayı seyreden Salman, ardından daha hakim bir tepeye çıktı. Burada, yaklaşık 45 metrelik uçurumun uç kısmına yaklaşan Salman, şiddetli rüzgar ve aldığı alkolün de etkisiyle dengesini kaybedip, düştü.

Gömleği çalılıklara takılan Salman, yaklaşık 20 metre aşağıda asılı kaldı. Çevredekiler, durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılan Salman, ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalça kemiğinde kırık, sağ bacağında çatlak ve boyun başta olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde zedelenme olduğu belirlenen Salman tedaviye alındı.

Haberin Devamı