Bilim - Teknoloji Gömülü parmak izi okuyucusu ile gelecek
Paylaş
Gömülü parmak izi okuyucusu ile gelecek

Çok yakında resmen tanıtılması beklenen Oppo R17’nin yeni görüntüleri sızdırıldı. Telefonun ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da böylece ortaya çıktı

Bildiğiniz gibi Oppo çok yakında Oppo R serisinden yeni bir telefon satışa çıkaracak. R17 adını taşıyan telefon son günlerde sızdırılan görüntülerle karşımıza çıkmıştı. Bu görüntülerde dikkat çeken detaylardan biri, ne ön panelde ne de arka panelde parmak izi okuyucusu olmamasıydı.

Haberin Devamı

YENİ GÖRÜNTÜ SIZDIRILDI

Bu durum akıllara iki ihtimal getirdi. Oppo ya parmak izi sensöründen hepten vazgeçip yüz tanıma teknolojisine yönelmişti, ya da parmak izi sensörü ekrana gömülüydü. Bu soru bugün sızdırılan yeni görüntülerle cevap buldu.

ÇİFT ARKA KAMERA

R17’ye ait olduğu söylenen yeni görüntülerde telefonun ekranında parmak izi okuyucusu olduğu görülüyor. Dikkat çeken bir diğer detay da alt alta konumlandırılan çift arka kamera oldu.

TANITIMI BEKLENİYOR

Hatırlayacağınız gibi telefon daha önce TENAA’da görüldüğünde çift arka kamerası yan yana görüntülenmişti. Bu da ya bugünkü görüntülerin ya da TENAA’daki görüntüleri aslında R17’ye değil R17 Pro’ya ait olduğunu gösteriyor.

Daha gelişmiş özelliklere sahip Oppo R17 Pro’nun da R17 ile birlikte tanıtılması ve satışa sunulması bekleniyor.

Haberin Devamı