Magazin Gonca Vuslateri: Mevlana’nın yolcusuyum

Gonca Vuslateri: Mevlana’nın yolcusuyum

Paylaş
Gonca Vuslateri: Mevlana’nın yolcusuyum

Salı akşamı “Anne” dizisinde Şule karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Gonca Vuslateri, “Göründüğüm gibi değilim” dedi


Gonca Vuslateri Star TV’deki “Anne” dizisinde Şule karakteriyle salı akşamı ekranlarda olacak. Vuslateri, Milliyet’e verdiği röportajda “oyunculuk ve performans açısından zor” olarak tanımladığı rolünü şöyle anlattı:

“Şule’de anne-çocuk ilişkisinde dengelerin, aslında toplumda her zaman gördüğümüz fakat çok anlatmadığımız dengeler olduğunu göreceğiz. Çocuğuyla iletişim kurmakta zorlanan her anne gibi bir hikayesi var, çok acıklı bir hikayesi ama biz buna zaman geçtikçe tanık olacağız.”

Rolüne hazırlanırken araştırmalar ve okumalar yaptığını söyleyen oyuncu, “Türkiye’de yüzde 90, o veya bu sebeple kız çocukları annelerinden dayak yemekte. Bu hikaye de pazar yerinde annesinden tokat yediği halde annesinin elini tutmaya devam eden o çocukların ve o annelerin hikayesi” şeklinde konuştu.

ANNELİK İÇİN ERKEN


Gonca Vuslateri, kendini şu sözlerle anlattı:

“Dışarıdan çok agresif, antipatik, deli, iletişim kurma konusundan insanların zorluk çekebileceğini düşündükleri bir kadınım. Ama içeride iletişim kurması çok kolay, komik, devamlı muziplik yapmaya çalışan, kendini insanlarla eğiten, iyi veya kötü biri olmakla hiç ilgilenmeyen, ‘İyi ve kötünün ötesinde bir yer var gel orada buluşalım’ diyen Mevlana’nın yolcusu bir insanım.

“Okurum, yazarım, çizerim, piyano ve gitar çalışırım. Kocam gitar çalar, ben şarkı söylerim. Böyle kendi halinde bir hayatım var. Ama konservatuvarda okuyan ya da yaşıtım oyuncu arkadaşlarıma şu mesajı vermek isterim: Hiçbir zaman makul olmayın! Çünkü yaşadığınız toplum sizi hep makul olmaya iter. Bir fikriniz varsa bağıra bağıra söyleyin, onu yaşayın.”

Anne olmayı şu anda düşünmediğini söyleyen 30 yaşındaki oyuncu, "Evlenirken 'Hadi evlenelim, çocuk da yaparız. Aksi halde niye evlenelim ki?' gibi şeyler düşündük. Anne, baba olmak çok istiyoruz, ileriki zamanda olabilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı