Gündem Gönüllü doktorlara kelepçe

Gönüllü doktorlara kelepçe

Paylaş
Gönüllü doktorlara kelepçe

Polis müdahalesi sonrası revirde çalışan bir kısmı Tıp öğrencisi ve sağlık uzmanı olan şahıslar polis tarafından ellere arkadan plastik kelepçelenerek çevikkuvvet otobüslerine konularak götürüldü

Şişli’di göstericilerle polis arasında Osmanbey metro durağı çevresinde çatışma yaşandı. Göstericiler polisin kullandığı biber gazından kaçarken ara sokaklara dağıldı. Bu sırada bir grup çevikkuvvet polisi Osmanbey Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Ramada Otel’in revir olarak ayrılan bölümüne girerek göstericileri dışarı çıkarmak istedi.

Haberin Devamı

DOKTORLAR BÖYLE GÖTÜRÜLDÜ

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10048","10048","201306","10048-1.jpg");

OTOBÜSLERLE GÖTÜRÜLDÜLER

Ancak otel yetkilileri polisin içeri girmesine itiraz edince polis memurları otele izinsiz olarak girebileceklerini söyledi. Bunun üzerine otelde ve revir olarak kullanılan bölümde bulunan göstericiler dışarı çıkmaya başladı. Bu arada revirde çalışan bir kısmı Tıp öğrencisi ve sağlık uzmanı olan şahısların polis tarafından ellere arkadan plastik kelepçelenerek çevikkuvvet otobüslerine konulduğu görüldü. Öte yandan Osmanbey’in ara sokaklarında vatandaşlar olayları tencere tava çalarak protesto yapılıyor.