Bilim - Teknoloji Google Pixel fiyatı düşmeye devam ediyor
Paylaş
Google Pixel fiyatı düşmeye devam ediyor

Google’ın 2016 yılında satışa sunduğu amiral gemisi modeli Google Pixel’in fiyatı düşmeye devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar

Bilindiği üzere Google, önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modelleri Google Pixel 3 ve Pixel 3XL’i tanıtacak. Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Google, akıllı telefon pazarında henüz etkin bir rol üstlenmiyor. Amerika merkezli şirket, 2016 yılında Pixel ve Pixel XL modelleriyle sektöre adım atmış fakat beklentilerin altında bir satış performansına imza atmıştı.

Haberin Devamı

Google dünya genelinde geniş bir pazarlama ağına sahip olmasına karşın, Pixel modelleri için sınırlı bir satış bölgesi tercih etti. Yani kabaca söylemek gerekirse, Google Pixel öyle her ülkede satışa sunulmadı. Nitekim Türkiye de bu ülkeler arasında.

Doğal olarak satış bölgesi sınırlı olduğu için Pixel ve Pixel XL’in satış rakamları da beklentilerin altında kaldı. Bu olumsuzluğa ek olarak Google’ın 700 dolara dayanan bir fiyat etiketi belirlemesi de ikilinin son kullanıcıya ulaşmasını engelleyen faktörlerden biriydi.

Önümüzdeki günlerde Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in tanıtılacak olması, elde kalan son Pixel modellerinin de fiyatının iyice düşmesine neden oldu.

E-ticaret anlamında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Amazon, elindeki son Google Pixel modellerini de 324 dolardan satmaya başladı. Eğer 10 dolar fazla öderseniz, Pixel yerine Pixel XL’de alabilirsiniz. Elbette yine de bu paralara Pocophone F1 gibi güncel bir amiral gemisi modeli alabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

Haberin Devamı

General Mobile GM 9 Pro hakkında her şey!