Bilim - Teknoloji 'Google Reklam Eğitimi'ne nasıl başvurulur?
Paylaş
'Google Reklam Eğitimi'ne nasıl başvurulur?

Ülkemizdeki gençlik potansiyali yabancı kaynaklı firmaların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Google Türkiye ofisi, internet reklamcılığı konusunda gençlere eğitim vereceğini açıkladı. Peki, Google'ın bu çağrısına nasıl başvurabilirsiniz? İşte cevabı...

Google Türkiye, üniversite öğrencilerini dijital pazarlama ile tanıştırmak amacıyla Google Genç Ajanslar Akademisi adlı bir proje hayata geçirdiğini duyurdu. Proje, gençlerin gelişen interneti daha iyi kavramalarını ve ülkemizde hızla büyüyen internet reklamcılığı konusunda uzmanlar yetiştirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Önümüzdeki aylarda başlanacak olan programda Google eğitmenlerince verilecek olan ücretsiz Google AdWords Eğitimi, Google Genç Ajanslar Yarışması ve Google Genç Ajanslar Eğitim kampı olmak üzere 3 bölüm bulunacak.

Eğitim sırasında dijital pazarlama konusunda bilgi edinecek ve farklı türlerdeki işletmelerin internette nasıl başarılı bir şekilde pazarlanabileceğini öğrenecek olan öğrenciler, Google Genç Ajanslar Yarışması kapsamında en fazla 5 adet yerel KOBİ seçerek onları internet reklamcılığı ile tanıştıracak.

Ufak Şirketlere de Eğitim Verilecek

İnternet devi bu sayede ülkemizdeki KOBİ'lerin de internet reklamcılığına olan ilgisini artırmayı hedefliyor. Peki hangi üniversiteler firmanın bu projesine dahil oldu? Google'ın açıklamasına göre, ilk etapta Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olan Google Genç Ajanslar Akademisi, 2012'de kapsamını genişletecek.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.