Bilim - Teknoloji Google TV Sitesi Yayında!
Paylaş
Google TV Sitesi Yayında!

Google'ın büyük beklentiler ile birlikte geliştirdiği Google TV adlı sistem, sonunda bir web sitesi ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor!

Google'ın son oyuncağı Google TV, sonunda kendisine ait bir web sitesi ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Google TV'nin resmi sitesinde, bu servise ait geniş ve detaylı bilgilendirmeler bulunuyor. Google, bu servisiyle birlikte televizyon dünyasının internet ile iç içe geçme aşamasında oluyor olmasının avantajlarını sonuna kadar kullanmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Google TV ile birlikte Google, "Televizyon dünyası, arama motoruyla tanışıyor" sloganını kullanıyor. Zira Google TV kullanıcılara, televizyon anlayışını baştan aşağı değiştirmeyi vadediyor. Uygulama desteği, popüler televizyon şovları hakkında geniş ve detaylı bilgi alabilme sistemi ve Android temelli telefonlara yüklenebilecek olan bir uygulama sayesinde, telefonunuzu uzaktan kumanda olarak kullanabilme özelliği sayesinde Google TV, teknoloji meraklılarının ilgisini bir hayli çekti. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.