Yaşam Google'a striptizci girdi

Google'a striptizci girdi

Paylaş
Google'a striptizci girdi

Silikon Vadisi'ndeki Google merkezi ilginç bir gelişmeye sahne oldu

Vera Svechina adlı striptizci ve eski bir film yapımcısı, gözleri görmeyen bir Google çalışanını Google merkezine kadar takip etti ve Google kurucuları Sergey Brin ve Larry Page'e 'tehditkar olmayan' bir not bıraktı!

Striptizci kadının, geçen ay dünyanın en büyük arama motorunun Silikon Vadisi'ndeki merkezine girmesi şaşkınlık yarattı. Polisin verdiği bilgiye göre söz konusu kadın arkasında, şirketin kurucularını hedef alan bir kitap ve öfke dolu bir mektup bıraktı.

FARK EDİLMEDEN İÇERİ GİRDİ

Kendini film yapımcısı ve striptizci olarak tarif eden kadın 14 Mart'ta farkedilmeden Google'ın merkez ofisine girerek burada birkaç dakika geçirdi.

Polis sözcüsü Liz Wylie'nin verdiği bilgiye göre, şirketin idari personelinden birisi odasına geri döndüğünde masasının üzerinde Rusça bir kitap ve iki şirket kurucusunu hedef alan bir mektup buldu.

Sözcü mektupta Google'ın kurucularından Sergey Brin ve Larry Page'in hedef alındığını aktardı. Google, kamera kayıtlarını kontrol ettikten dört gün sonra polisle başvurdu.

Öte yandan Mayıs 2010'da Google'ı şikayet etmek için Mountain View polis departmanına başvuran Svechina, Google'ı beynine mesajlar göndererek kendini öldürmesini emretmekle suçladı.

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ ALMIŞ VE GEYŞA KULÜPTE ÇALIŞMIŞ

Svechina, Bussines Insider'ın raporundaki iddialara göre Zynga CEO'su Mark Pincus'un ailesini de tehdit etmiş. Svechina, kendi blogunda Rusya'nın Obninsk şehrinde doğduğunu ve Moskova Devlet Üniversitesi'nde eğitim gördüğünü ve Japonya'da Geyşa kulüpte çalıştığını aktarıyor.

Haberin Devamı