Bilim - Teknoloji Google'dan 2 Milyon Dolar'ı Kapan Site!
Paylaş
Google'dan 2 Milyon Dolar'ı Kapan Site!

Google geçtiğimiz hafta, düzenlemiş olduğu Project 10^100 yarışmasının birincisini belirledi. Bakın kazanan site hangisi oldu.

İnternetin dev firmalarından biri olan Google, 2010 yılı içerisinde birçok faaliyette bulundu. Bunlardan biri de Project 10^100 adını verdiği bir yeni internet fikirleri yarışmasıydı. Bu yarışmada birbirinden orijinal fikirlere sahip onlarca site yarıştı ve kazanan site, 2 Milyon Amerikan Doları olan büyük ödülü kaptı.

Haberin Devamı

Toplamda 10 Milyon Dolarlık ödül dağıtan Google, birinci olarak seçtiği Khan Academy'e 2 Milyon Dolar verdi. Khan Academy, matematikten biyolojiye, ekonomiden kimyaya kadar birçok farklı alanda videolu eğitim veren bir proje. Bu projeyi takip etmekte büyük fayda var. Özellikle ingilizcenize güveniyorsanız ve site bünyesindeki ders kategorilerinden biri ile ilgileniyorsanız, siteden birçok yeni bilgi edinebilirsiniz.

Dersler bir tablet aracılığıyla hazırlanan videolara kaydedilerek, YouTube üzerinden kullanıcılara gösteriliyor. Denemenizde fayda var. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.