Bilim - Teknoloji Google'dan "gerçek" mağaza!
Paylaş
Google'dan "gerçek" mağaza!

Google, kimsenin beklemediğini yaptı ve Apple Store'lara ciddi ciddi rakip oldu! İşte ilk görüntüler

Google, ilk fiziksel mağazasını sessizce Londra'da açtı. Mağaza, 5 Mart'tan beri açık olsa da firma, her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için bugüne kadar fazla ses çıkarmamayı tercih etti.

Ancak Google'ın ilk fiziksel mağazası, tam düşündüğünüz gibi bir yer değil. Tottenham Court Road'daki Curry's PC World'ün bir parçası olarak açılan mağaza, dev bir mağazanın içinde gizleniyor. Sa


Haberimizin devamı ve Google mağazasından daha fazla fotoğraf, sonraki sayfada.


Oturup rahatça deneyebilirsiniz

Mağazada Chromebook laptop'lara, Android Wear'ı sergileyen Moto 360 ve LG G Watch R'ye, Nexus 6 ve Nexus 9 tablete rastlamanız mümkün. Telefon ve tabletlerin etrafı koltuklarla döşendiğinden, oturup onlarla rahatça zaman geçirebiliyorsunuz. Alanın geri kalanında ise Google'ın fiziksel oyuncakları var.


Mağaza, Google'ın tüm mağazayı dolduracak kadar ürüne sahip olmadığını gösteriyor. Etrafta Apple Store'dakilere benzer genius'lara rastlamıyorsunuz, ancak diğer mağazalarda olduğu gibi ürünleri size tanıtan yetkililer var.


Google'ın bir mağazayı doldurabilmek için birkaç yeni ürüne ve yeni deneyimler sunmasına ihtiyaç var. Ancak Android Wear, Nexus ve diğer fiziksel cihazların sayısının çoğaldığını düşündüğümüzde önümüzdeki birkaç sene içinde Google mağazalarına bizzat rastlayabiliriz.

Google mağazasından daha fazla fotoğraf, sonraki sayfada.


Google mağazasından 4 fotoğraf daha




Haberin Devamı

Resimlerle: Google Maps ile tarihi yerleri keşfedin

Kaynak: CHIP Online