Yaşam Google'dan ücretli ama reklamsız YouTube!

Google'dan ücretli ama reklamsız YouTube!

Paylaş
Google'dan ücretli ama reklamsız YouTube!

İnternet devi Google şimdi de YouTube tabanlı olarak, ücretli ama reklamsız, yüksek kaliteli ve çevrimdışı dinleme imkanı sunan müzik servisi 'YouTube Music Key'i hizmete sokuyor

Google'ın bu hizmeti, sadece sanatçı kataloğuna erişmenize izin vermekle kalmayacak, konser videoları ve remikslere de erişim olanağı sunacak. 30 gün boyunca denemesi bedava olacak hizmetin aylık ücretinin ise 9.99 dolar olacağı söyleniyor.

SADECE SESTEN OLUŞAN PARÇALAR DA OLACAK


Rapora göre YouTube Music Key, 20 milyon "yüksek kaliteli" parçaya ve çevrimdışı dinleme özelliğine sahip olacak. Google, mevcut müzik platformunu bu yeni hizmetle bir araya getirmek üzere bir isim değişikliğine de gidiyor. Buna göre Google Play Music All Access'in ismi, Google Play Music Key olarak değiştirilecek. Rapora göre bu hizmetlerden birine üye olduğunuzda, iki hizmeti de kullanabileceksiniz.

Google Play Music Key, reklamsız, sadece sesten oluşan ve çevrimdışı dinlemeyi destekleyen parçalar da sunacak.

ÜCRETSİZ KULLANIMDAKİ VİDEOLARDA REKLAM PATLAMASI OLUR MU?

Bu arada, milyonlarca kullanıcının, hiçbir ücret ödemeden kullandığı bir hizmet için Google'ın para talep etmesi şirket adına riskli bir hamle olarak değerlendirilirken, ücretsiz kullanımda gösterilen reklamların daha da artabileceği ve rahatsız edici hale gelebileceği yorumları yapılıyor.

Haberin Devamı