Magazin Google'ın patronuyla ortak oluyor!

Google'ın patronuyla ortak oluyor!

Paylaş
Google'ın patronuyla ortak oluyor!

Lady Gaga ile Google'ın eski CEO'su, yeni yönetim kurulu başkanı Eric Schmidt teknoloji ve eğlenceyi bir araya getirecek

Yeni albümünü Farmville'de tanıtan ve Google Chrome reklamlarında yer alan Lady Gaga'nın teknoloji ve internet merakı devam ediyor. Gaga, Google Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt'le menajeri Troy Carter’ın 'Backplane' isimli projesine ortak oluyor.

Haberin Devamı

Henüz hazırlık aşamaları devam eden ancak kısa bir zaman içerisinde kullanıma açılması beklenen proje, markaların online ortamlardaki varlıklarını bir araya getiren ve kullanıcılar için hem teknoloji hem de eğlenceyi bir arada yaşayabilecekleri bir platform olacak.

Henüz detayları paylaşılmamış olsa da Gaga’nın NFL (Amerikan Futbol Ligi) takımlarıyla ve çeşitli müzisyenlerle Backplane’de yer almaları için görüşmelerde bulunduğu söyleniyor. Gaga ve Schmidt’in ortaklığı ise aslında Schmidt’in yatırım şirketi olan Tomorrow Ventures üzerinden gerçekleşecek.

Menajerinin girişiminde gelecek olduğunu düşünen ve ona yatırım yapan Gaga, yüzde 20 hisseye sahip olacak. Yatırımcılığın yanında bu girişime danışmanlık da yapması beklenen Gaga’nın şimdiden kendi tarzıyla sitenin dizaynına katkıda bulunmuş olduğu aktarılıyor.

Haberin Devamı

Eric Schmidt’in sahip olduğu yatırım şirketi Tomorrow Ventures’un ise 1 milyon doların üzerinde bir yatırımda bulunduğu ve bu rakamın daha da artabileceği söyleniyor.