Bilim - Teknoloji Google'ın TV'si iPhone ve iPad'de!
Paylaş
Google'ın TV'si iPhone ve iPad'de!

Google TV Remote uygulaması Android'in ardından şimdi de iOS'li mobil cihazların hizmetinde. Peki iki sürüm arasındaki en önemli fark ne?

Geçtiğimiz Aralık ayında, Google TV Remote uygulaması Android'li mobil cihazların hizmetine sunulmuştu. Epey beğenilen ve gayet başarılı bulunan bu sürümün ardından yazılımın iOS versiyonu bugün yayınlandı.

Haberin Devamı

Arayüz ve özellik olarak birbirinin aynısı olan her iki program, önemli bir özellik farkı ile birbirinden ayrılıyor. iOS için geliştirilen sürüm, mobil cihaz üzerinden web sayfalarının paylaşılmasını ne yazık ki desteklemiyor. Tabi ki bu durum Google'ın aldığı bir karar değil. Bilindiği gibi Apple, üçüncü şahıs yazılımlara böyle bir imkan tanımıyordu. Bu sürümün ikinci nesil Google TV platformunu destekleyip desteklemediğine dair bir bilgi ise mevcut değil.

Vizio, Toshiba ve Samsung, Google TV destekli ürünleri ile bir süredir bu pazarda yer alıyordu. 2011 yılı içersinde bu platformu kullanan televizyonların da epey yaygınlaşacağı beklentisi hakim. Google TV uygulamasını iOS'li cihazınıza indirmek için burada yer alan AppStore bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.